Job hos os

Her på siden kan du se, hvad vi lægger vægt på hos en medarbejder, og hvordan du kan blive en del af Københavns Ejendomme & Indkøb.

Københavns Ejendomme & Indkøb er et kompetencecenter inden for ejendomsdrift. Vores opgave i Københavns Ejendomme & Indkøb er at drive og udvikle gode fysiske rammer for kommunens aktiviteter og service til borgere og virksomheder.

I samarbejde med forvaltningerne i Københavns Kommune arbejder vi hver dag på at levere helhedsorienterede og værdiskabende løsninger, inden for ejendomsservice, ejendomsadministration og indkøb, ligesom vi køber og sælger ejendomme for kommunen.

Derudover arbejder vi på at være en attraktiv arbejdsplads præget af innovative og motiverede medarbejdere, hvor udvikling af opgaverne og udvikling af medarbejderne er to sider af samme sag. 

Vi lægger derfor vægt på, at vores medarbejdere tager ansvar og har respekt for andres faglighed. Vi er en virksomhed, hvor medarbejdernes engagement og initiativ værdsættes, og hvor mangfoldighed betragtes som en styrke.

Vi leder løbende efter talentfulde og engagerede medarbejdere, der kan være med til at skabe værdi for Københavns Kommune sammen med os. Du kan se vores ledige stillinger på København Kommunes jobbase.