Københavns Kommunes logo

Mød Sophie Sehat

Sophie er udbudsjurist og arbejder under Indkøb og Forsikring.
  • Hvad er din funktion i Københavns Ejendomme og Indkøb og hvad går dine opgaver ud på?  

Jeg arbejder som udbudsjurist, hvor jeg sidder i 'strategisk indkøb'. Udbud handler om de konkurrenceudsættelsesprocesser, der skal foregå, inden der indgås en kontrakt af en offentlig myndighed. I min afdeling indgår vi mange indkøbskontrakter, som er nødvendige for alle de ting, der skal købes, både på tværs i Københavns Kommune og lokalt i Københavns Ejendomme og Indkøb. I min afdeling sidder vi også med kontraktstyring. Oftest kører det som smurt på skinner med kontrakterne, men nogle gange er der behov for konflikthåndtering. Udover udbud og kontraktstyring giver vi også rådgivning til vores kolleger i kommunen om aftale- og udbudsretlige problemstillinger.

 

  • Hvordan ser du arbejdsmiljøet og hvilken påvirkning har det på den generelle arbejdsgang?  

Man kan sige, at det er en mere og mere almindelig form med storrumskontorer, og i Københavns Ejendomme og Indkøb arbejder vi i høj grad med det åbne kontormiljø. Personligt er jeg vild med, at vi sidder i storrumskontorer. Så længe man har nogle gode kolleger og ved hvordan man skal agere i et storrumskontor, og alle følger retningslinjerne, så får man den formelle og uformelle sparring, som er en mega fed gevinst ved at arbejde i et åbent kontormiljø. Man får i hvert fald noget andet ud af sin arbejdsdag, end hvis man sidder alene på sit kontor.

 

  • Hvad er dit bedste råd til en fremtidig kollega?  

Man skal ikke være bange for at spørge, fordi det er en gigantisk og kompleks organisation vi arbejder i, med store og små opgaver, så det tager tid at finde op og ned i organisationen. Udnyt den uformelle omgangszone der er.

 

"'Kommune' har for nogen en speciel klang i mange sammenhænge, men man bør absolut ikke undervurdere de opgaver, der er at finde her i landets største kommune. Det er en meget spændende arbejdsplads, der er i konstant udvikling".