Ny helpdesk til ejendomshjælp

30.11.2017
Den 13. marts får Københavns Ejendomme & Indkøb en ny helpdesk. Den skal du bruge, når du har spørgsmål vedrørende din ejendom, eller når du har brug for hjælp til for eksempel udbedring af en skade.

Adgang

Du får adgang til Helpdesk fra forsiden af kobenhavnsejendomme.kk.dk fra den 13. marts. Der er link til Helpdesk nederst på denne side. Bemærk, at du ikke kan få adgang til den nye helpdesk via links til den gamle helpdesk.

Bruger med en KK mail

Vi arbejder på, at den nye helpdesk kan genkende dig som bruger, så du automatisk bliver logget på, når du åbner Helpdesk. Vi giver besked når den funktion tages i brug. I mellemtiden skal du oprette dig som ekstern bruger med din KK-mail, når du vil oprette en sag. Som ekstern bruger kan du løbende klikke dig ind og få en status og oversigt over dine oprettede sager.

Bruger med mail

Du skal oprette dig som ekstern bruger med din mail-adresse, når du vil oprette en sag. Som ekstern bruger kan du løbende klikke dig ind og få en status og oversigt over dine oprettede sager. 

Bruger uden mail

Har du ingen mailadresse eller vil du ikke lige oprette dig som bruger, kan du også oprette sager i Helpdesk. Klik på ’Indmeld sag uden bruger’ for at oprette en sag uden bruger log ind. Opretter du en sag uden en brugerkonto, kan du ikke tilgå en oversigt over dine oprettede sager.

Hvis du angiver en mailadresse, vil du få statusmail om, hvordan din sag skrider frem.

Dine sager i den nuværende helpdesk

Igangværende sager, som ikke er afsluttet den 13. marts, bliver behandlet færdig i den nuværende helpdesk. Du bliver som sædvanligt orienteret undervejs, og du kan tilgå den nuværende helpdesk via de statusmails, du modtager fra Københavns Ejendomme & Indkøb.

Adgang via mobil eller tablet

I Helpdesk kan du oprette en sag via mobiltelefon eller tablet – også uden at være tilkoblet et af Københavns Kommunes netværk.

Københavns Ejendomme & Indkøb glæder sig til at tage imod din sag i Helpdesk.

Brugervejledning 

Du kan få mere information i den brugervejledning, som du finder i tilknytning til denne nyhed.