Mød Alexander Brix Hay

Alexander er studentermedhjælper og arbejder under Ledelsessekretariatet.

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?  

Jeg har en Humanistisk-Teknologisk Bachelor med hovedfagene Informatik og Kommunikation fra Roskilde Universitet. Og er i gang med en kandidat i Kommunikation og IT fra Københavns Universitet.  

 

Hvad er din funktion i Københavns Ejendomme og hvad går dine opgaver ud på? 

Mine arbejdsopgaver varierer rigtig meget. Jeg blev ansat til at hjælpe med et projekt, som gjaldt oprettelsen af organisationens nye hjemmesider, sortering af gammelt indhold, migrering af indhold fra de gamle platforme til de nye platforme og efterfølgende vedligeholdelse af siderne. Jeg sidder nu som webredaktør og med den generelle drift og vedligeholdelse af vores platforme, interne som eksterne. 

Derudover har jeg mit fokus på Københavns Ejendommes LinkedIn profil og understøtter ledelsesbetjeningen. 

 

Hvordan ser du arbejdsmiljøet og hvilken påvirkning har det på den generelle arbejdsgang?  

Arbejdsmiljøet er meget dynamisk, hvor der er meget løse rammer. Som studentermedhjælper har jeg meget frihed under ansvar, og generelt på vores kontor er der en god stemning med en blanding af det private og det professionelle. Vores storrumskontor gør det nemt at afklare småting og det er meget effektivt og på den måde har det sine klare fordele. Arbejdsmiljøet gør det også naturligt, at selvom vi er fra forskellige afdelinger, så er vi ikke længere fra hinanden, end at vi meget uformelt kan henvende os til hinanden på tværs af enhederne, og der er altid nogen, der vil hjælpe en på vej, selvom man henvender sig til andre kontorer. 

 

Et godt råd til dig som er ny i organisationen

Du skal ikke holde dig tilbage med at spørge om hjælp - ingen spørgsmål er dumme og der er mange spørgsmål i starten. Du skal altså ikke være bange for at række ud, for der er altid nogen, der vil hjælpe dig. Hellere stille for mange spørgsmål end for få, når man er ny. Derudover er det en fordel for dig, hvis du relativt hurtigt lærer de mange forkortelser at kende som vi bruger i Københavns Ejendomme - du kommer i hvert fald med garanti til at støde på dem. 

”Tag med stor fordel både dine personlige og faglige kompetencer med”.