Mød en medarbejder

Bliv klogere på et udpluk af de fagligheder, som er ansat i Københavns Ejendomme.

Vores medarbejdere

Vis alle

Arkitekt

Som arkitekt i Københavns Ejendomme, hjælper man alle kommunens forvaltninger med at optimere deres administrative kvadratmeter. Samtidig arbejdes der også med projektledelse, forandringsledelse, brugeradfærd, nudging, kommunikation og grafisk design. 

Mød Line, som er arkitekt

Chef for Rådhusvagten

Der er en bred vifte af arbejdsopgaver på Rådhuset, og det primære ansvar består af, at gældende miljø- og arbejdsmiljøregler til enhver tid følges på de respektive enheder, samt at udfærdige kontrakter og serviceaftaler til kunder.

Mød Rasmus, som er formand

Chefkonsulent i Bæredygtighedsteamet

Bæredygtighedsteamet arbejder bl.a. med ejendomsområdets klimapåvirkning og indsatser der kan reducere klimabelastningen og dermed bidrage til de ambitiøse målsætninger i Københavns Kommunes klimaplan.

Mød Kristine, som er chefkonsulent i Bæredygtighedsteamet

Direktionskonsulent

Vi bestræber os på at være gennemsigtige for vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor er vores eksterne kommunikation vigtig for os. Ved pressehenvendelser sidder vores fagkoordinator i krydsfeltet mellem det organisatoriske og det kommunikative felt.

Mød Johannes, som er direktionskonsulent

Ejendomsadministrator

Det er vores vision, at det administrative omkring vores ejendomme er i top. Denne opgave varetages af en ejendomsadministrator, som samtidig sørger for at administrere de tilhørende kontrakter korrekt.

Mød Henriette, som er ejendomsadministrator

Fuldmægtig

Som fuldmægtig hos Københavns Ejendomme, arbejder man bl.a. med administration af ejendomme. Det indebærer alt fra opkrævning af husleje til udarbejdelse af forbrugsregnskaber og meget mere.  

Mød Hanan, som er fuldmægtig

Jurist

Vi er en organisation, hvori køb, salg og leje af ejendomme er en væsentlig del af kerneopgaven, og derfor er det vigtigt, at de juridiske krav overholdes. Det sidder vores dygtige jurister bl.a. med.

Mød Monica, som er jurist

Rengøringsleder

Vores rengøringsledere har fokus på at levere en standardiseret og kvalitetskontrolleret rengøring, og på de udførende medarbejderes faglighed og trivsel.

Mød Nermin, som er rengøringsleder

Rengøringsmedarbejder

Vores rengøringsmedarbejdere sikrer den daglige rengøring af kommunens ejendomme.

Mød Gyanendra, som er rengøringsmedarbejder

Studentermedhjælper

Vi rekrutterer jævnligt nye faglige kompetencer, heriblandt studentermedhjælpere, der kan bidrage med en fagligt stærk viden, inden for et specifikt område. Derudover er det i vores interesse at kunne være med til at udvikle deres faglige evner på arbejdsmarkedet.

Mød Alexander, som er studentermedhjælper

Svømmebadstekniker

Vores svømmebadsteknikere sikrer den daglige drift af kommunens svømmebade og fører tilsyn i samarbejde med myndighederne på svømmebadsområdet. 

Mød Jørn, som er svømmebadstekniker