Mød Monica Holst

Monica er Jurist og arbejder under Køb, Salg og Leje.

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?  

Jeg har en finansbachelor med speciale inden for ejendomshandel. I forlængelse heraf har jeg desuden læst til ejendomsmægler. Derudover har jeg en kandidat i samfundsvidenskabelig jura, og så har jeg sideløbende med mit arbejde i KEJD taget en Diplom i vurdering og ejendomsinvestering. 

Hvad er din funktion i Københavns Ejendomme og hvad går dine opgaver ud på? 

Jeg er Teamleder og Chefkonsulent. Vores kontor er opdelt i to teams, Team Køb, Salg og Indlejning samt Team Udlejning, og jeg er Teamleder i Udlejningsteamet. I mit team er der cirka 10 jurister, og vi varetager al erhvervsudlejning af kommunens ejendomme. Mine primære opgaver består i ledelse af medarbejderne i udlejningsteamet, herunder faglig og personaleledelse. Mine konkrete arbejdsopgaver er derfor af meget forskellig karakter, blandt andet afholdelse af MUS-samtaler, udarbejdelse af udviklingsplaner, sparring og vidensdeling. 

Hvordan ser du arbejdsmiljøet og hvilken påvirkning har det på den generelle arbejdsgang?  

Det er et meget selvstændigt arbejdsmiljø, men vi har et godt sparringsmiljø i teamet og på tværs af de to teams. Juristerne varetager egne opgaver og er selvstændigt ansvarlig for disse, men har samtidig mulighed for faglig sparring på kontoret, hvilket giver et meget dynamisk arbejdsmiljø.  

Vi forsøger at kombinere det sociale med det faglige, så vi f.eks. kommer ud og ser de ejendomme, som vi har købt eller udlejet. 

Hvad er dit bedste råd til en fremtidig ansøger?  

Jeg synes, at det vi har at tilbyde, udover et fagligt stimulerende arbejdsmiljø med mulighed for at udvikle sig, er at vi har en god arbejdsplads med et godt kollegialt sammenhold.  

”Det er et alsidigt kontor og en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til alle niveauer”.  

Jeg blev ansat som helt nyuddannet og havde ovenikøbet ikke en traditionel juridisk uddannelse, så jeg var spændt på, hvordan jeg ville passe ind, og jeg blev glædeligt overrasket. Der har været masser af plads, og der har også været mulighed for, at jeg har kunnet udvikle mig meget – vi ansætter efter kompetencer og hvad der matcher.