Mød Kristine Dose

Kristine er Projektleder og arbejder under Projektstyring.

Hvor længe har du arbejdet i Københavns Ejendomme?  

Jeg har været ansat siden januar 2016, hvor jeg startede som konsulent i Økonomi med rollen som budgetkoordinator med ansvar for Københavns Ejendommes bidrag til de kommunale budgetforhandlinger. Nogle år efter fik jeg en glidende overgang til at være projektleder for nogle af Københavns Ejendomme og Indkøbs større strategiske udviklingsprojekter og er i dag ansat i projektstyringskontoret. 

 

Hvad er din funktion i Københavns Ejendomme og Indkøb og hvad går dine opgaver ud på? 

Jeg er programleder for Københavns Ejendommes Must Win Battle nummer 1, der handler om Smarte m2 i Københavns kommune. Programmets formål er at sikre en bedre udnyttelse af kommunens kvadratmeter. Min opgave som programleder er at sikre koordinering på tværs af programmets projekter, understøtte projektlederne, se på synergierne på tværs af projekterne og sikre fremdrift i programmet bl.a. ved at facilitere beslutningsprocesserne. Arbejdet er meget tværfagligt med en stor berøringsflade og indeholder både klassisk projektledelse og strategiarbejde.  

Derudover er jeg med til at drive projektledernetværket på tværs af hele Københavns Ejendomme, der har vidensdeling og sparring i fokus. Vi mødes ca. 30-50 personer en gang i kvartalet og arrangerer både eksterne og interne oplæg med fokus på projektledelse og netværk.  

 

Hvordan ser du arbejdsmiljøet og hvilken påvirkning har det på den generelle arbejdsgang?  

Københavns Ejendomme har et stærkt fagligt miljø og organisationen er i en rivende udvikling. 

 

”Vi har altid øje på bolden og på resultaterne, i et tæt samarbejde med respekt for forskellige fagligheder og fokus på fælles løsninger”.

 

Strukturen er forholdsvis flad og gode idéer er altid velkommen. Jeg kender mine kollegaers grin rigtig godt og de kender mit. Der er aldrig kedeligt i Københavns Ejendomme, der er et rigtig godt kollegialt fællesskab og socialt miljø.  

 

Til dig som er ny  

Prioriter at komme rundt og lære dine nye kollegaer at kende. Københavns Ejendomme har en ret bred portefølje og mange forskelligartet opgaver, så det tager lidt tid at komme hele vejen rundt.