Mød Gyanendra Koirala

Gyanendra er rengøringsmedarbejder og arbejder under Rengøringsservice.

Hvad er din funktion i Københavns Ejendomme og hvad går dine opgaver ud på?  

Til daglig udfører jeg rengøring, og så arbejder jeg også som arbejdsmiljørepræsentant. Jeg har min primære arbejdsplads på én skole, men jeg er generelt ansat i skoleområdet. Og med mit ansvar som arbejdsmiljørepræsentant, er jeg forskellige steder, alt efter behov. 

 

Hvordan ser du arbejdsmiljøet og hvilken påvirkning har det på den generelle arbejdsgang?  

I Center for Rengøring har vi rigtig meget fokus på arbejdsmiljøet, og det gælder både det fysiske og psykiske. De fleste kolleger bliver løbende uddannet fagligt og ergonomisk. Vi har også fokus på at have det rigtige sikkerhedsudstyr og det rigtige arbejdsudstyr, og det indebærer bl.a. en række miljørigtige produkter og så får alle medarbejdere tid til rengøringen og til at udføre deres opgaver. 

 

”Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø i Center for Rengøring”. 

 

Alle nye rengøringsmedarbejdere får den grundige instruktion fra første dag og bliver sendt til forskellige kurser, hvor de får en viden om, hvordan de arbejder og hvordan de fuldfører deres arbejdsopgaver. 

 

Hvad er dit bedste råd til en fremtidig ansøger?  

Du behøver ikke at have rengøringserfaring. De første instruktioner og kurser skal nok guide dig igennem og sørge for, at du bliver klædt ordentligt på til opgaven. 

Hos os er der mange medarbejdere med forskellige nationaliteter, og man skal ikke være bange for at komme fra et andet land eller med en anden kulturbaggrund, så længe du har gåpåmod og tør at tage fat.