Mød Rasmus Sørensen

Rasmus er til daglig chef for Rådhusvagten.

Hvad er din funktion i Københavns Ejendomme og hvad går dine opgaver ud på?  

Når jeg er på vagt, har jeg det daglige ledelsesansvar for det tjenestegørende personale, både på Rådhuset og ude i byen. ​

Jeg understøtter også aktivt, at planlagte indsatser, i forhold til afdelingens strategi, udføres og sikrer at mine medarbejdere arbejder ud fra afdelingens værdisæt. Jeg har tidligere været Formand, hvor man som Formand er jeg ansvarlig for, at gældende miljø- og arbejdsmiljøregler til enhver tid følges på de respektive enheder som jeg er tilknyttet.​

Primære opgaver:
Som arbejdsleder fordeler og leder jeg arbejdsopgaver. Jeg udfærdiger kontrakter og serviceaftaler til vores kunder, og så laver jeg vagtplanlægning, hvor jeg også planlægger og afvikler arrangementer.

Hvad er dit bedste råd til en fremtidig ansøger?  

Det er rigtig godt at vide, at man arbejder i et politisk system. Det vil sige, at når man er i kommunens mærker, så er man kommunens ansigt udadtil, og så vil der være nogle andre forventninger til én i modsætningen til, hvis man havde arbejdet i et privat firma. Ydermere skal man virkelig kunne lide service og kunne lide at have med mennesker at gøre.

"Spring ud i det!"

Man kan få sig et helt unikt arbejde med nogle helt unikke oplevelser, som man ikke kan få i hvilket som helst andet erhverv. 

Unikt for dette erhverv

Noget af det fantastiske hos os, det er at du kan få mange udviklingsmuligheder, hvis du vil det. Det er fantastisk som arbejdsplads, at man ikke bliver holdt tilbage for sit potentiale og at man også kan tale langsigtet, men at hver dag ikke ligner hinanden.