Mød Line Feldfos

Line er arkitekt og arbejder under Effektive Kvadratmeter.

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?  

Jeg har en Cand.aarch med speciale i Design fra Arkitektskolen Aarhus.

Hvad er din funktion i Københavns Ejendomme og hvad går dine opgaver ud på? 

I KEJD arbejder jeg som arkitekt i teamet Effektive M2, under Center for Ejendomme. Her hjælper vi alle kommunens forvaltninger med at optimere deres administrative kvadratmeter så de understøttes i deres måde at arbejde på bedst muligt. For nogle betyder det at de overgår til en aktivitetsbaseret arbejdsplads, hvor man deler skriveborde og bevæger sig rundt i indretningen ud fra en vurdering af sine omgivelser og hvor man bedst kan løse sine givne opgaver.

Mine opgaver spænder bredt fra strategiske undersøgelser af indretningspotentialer (test-fits), projektledelse, behovsafdækkende interviews, skitsering og indretninger (på både koncept- og detailniveau), inventarvalg, indkøb af inventar, budgetter, ombygningsplaner, flyttekoordinering samt kommunikation.

Foruden indretning arbejder vi også med projektledelse, forandringsledelse, brugeradfærd, nudging, kommunikation og grafisk design og her arbejder jeg ligeledes sammen med de andre fagligheder i teamet for at understøtte forvaltningerne bedst muligt i deres mentale og fysiske flyt.

Hvordan ser du arbejdsmiljøet og hvilken påvirkning har den på den generelle arbejdsgang?  

KEJD har generelt et rigtigt godt arbejdsmiljø, hvor man hjælper hinanden, har plads til at sætte sit eget præg på organisationen, hvor der er plads til forskellighed og hvor man er åben for at bidrage på tværs af enheder med sin viden.

Hvad er dit bedste råd til en ny kollega?

Vær nysgerrig og tålmodig. Det er en kompleks organisation med mange processer, projekter og enheder man skal lære at kende – så det tager lang tid før man har et indgående kendskab til organisationen og ”kan klare sig selv” uden hjælp fra sine kollegaer.