Mød Nermin Hecimovic

Nermin er Rengøringsleder i Rengøringsservice.

Hvordan er afdelingen sat i kontekst til Københavns Kommune?

København Kommunes Rengøringsservice er Københavns Kommunes samlede rengøringsenhed. Vores 1200 medarbejdere sørger for rengøring på godt 800 af kommunernes bygninger.

 

Hvad er organisationens rolle som helhed?

Hos os er rengøring kerneydelsen og der er et fokus på medarbejdernes faglighed og levering af standardiseret og kvalitetskontrolleret rengøringsydelse, på tværs af kommunes enhed.

 

Hvad lægger du vægt på i din rolle som leder? 

Som leder lægger jeg først og fremmest vægt på at levere den bedst mulige kvalitet, samt at skabe gode relationer til mine medarbejdere. Som leder prioriterer jeg at motivere mine medarbejdere, samt at maksimere deres potentiale og udvikling ved hjælp af synlig ledelse. Synlig ledelse skaber nemlig både højere tillid og bedre trivsel, som til sidst kommer til at give gode resultater og gavne vores afdeling.

 

Hvad ser du som en god arbejdsplads for dig og dine medarbejdere? 

En god arbejdsplads bygger først og fremmest på et fundament bestående af tillid. Hvor alle medarbejderne trives, og hvor der tages højde for den enkelte medarbejder. Både ledere og medarbejdere har selv et ansvar for at gøre arbejdspladsen til et professionelt og positivt sted, hvor der er plads til god humor, men hvor det centrale mål altid er i fokus.

 

"En glad medarbejder, tilfreds kunde".